Cikkem

Sziasztok!

A mai témám egy kicsit eltér a HostessTeam munkájától és a hostess szakmától... Ez idézőjelesen "Rólam" szól :) . A munka mellett, nagyon szeretek írni...de mivel képesítésem nincs róla (nincs papírom), ezért igazából véleményt szeretek írni, már megírt cikkekről.

Az egyik kedvenc női magazinomban írtam már kétszer hozzászólást, és a legnagyobb örömömre mindkétszer meg is jelent. Az elsőről azért nem szólnék bővebben, mert egy személyes jellegű illetve egy olyan témát érint, ami napjaink modell és hostess szakmáját teljesen leárnyékolja, gondolom mindannyian ismeritek betegséget nem kell nevén neveznem...(bár remélem, csak névről, és sem Ti, sem ismerőseitek nem élték át)

Nos...A múlt havi számban, egy szomorú cikket olvastam kiskutyákról...Erre a cikkre reagálva írtam meg a véleményemet, ami az ehavi számban megjelent.

 

 

Annyira boldog voltam, mikor az asztalom láttam, hogy megérkezett az ehavi szám, becsomagolva...Gyorsan letéptem a csomagolását....közben pedig érzetem, hogy igen...megjelent a hozzászólásom...Mikor sikerült kinyitnom a magazin, és ellapoztam a posta oldalra, (ahol mindig a hozzászólások vannak) azonnal észrevettem a saját írásomat!

Ha valakit érdekel, olvassátok el! :)