Események!!!

Sziasztok!

 

Elsőként is szeretném elmondani, hogy mindenki folyamatosan olvassa a blogot, és olyan gyakran nézzetek vissza az oldalra, mint ahogy az iwiwre jártok. Ennek az oka, hogy az oldal folyamatosan bővül, itt értesülhettek a legutóbbi munkáink hangulatáról, illetve az aktualitásokról.

Sokan kérdezitek, mikor, milyen gyakran vannak munkáink és milyen konkrét munkák?! Szeretném itt is megemlíteni, hogy ez sajnos nem rajtunk múlik, hiszen ha így lenne, akkor minden nap, a nap minden órájában hívnánk Titeket munkára! :) De nem rajtunk múlik... :(

Vidéki host/hostessinknek szól a következő néhány gondolatom! Az utóbbi időben egyre többször tendereztetnek minket vidéki munkára! A legkülönbözőbb városokba, így arra kérek mindenkit, hogy szólj a host/hostesskedni vágyó barát - barátnőjének! Ezzel a Ti kérésetek is teljesülni fog, miszerint egy-egy munkára (mikor párban kell dolgozni) az ismerőssel együtt osszunk be! Tessék jelentkezni, mert enélkül, nem tudunk munkára hívni Titeket!

Ha mostanában nézegettétek Cégünk referenciát, láthatjátok, hogy ott is bővülés van. Az utóbbi hetekben részt vettünk a Contsrumán, ahol hostessünk feladata egy "új" tüzelő anyag promótálása volt. Valamint a Marketing nagy konferenciáján a Nagy Kreatív Tatamin, ahol elsősorban a Rendezvényszervező.com weboldalt népszerűsítették hostesseink.

Most elakadtak a gondolataim, de amint visszajönnek én is visszatérek!