Észrevételek!

Sziasztok!

Tudom már régóta nem írtam blog bejegyzést, őszíntén szánom - bánom, de most újra itt vagyok és megosztom veletek gondolataimat.
Szomorúan mondom, de a legtöbb ember, aki szeretne hostesskedni vagy egyáltalán dolgozni olyan alapfogalmakkal nincs tisztába mint maga a hostess szó.

Az elmúlt néhány hónapban nem kifejezetten erre a felmérésemre koncentrálta, de annyi visszacsatolást kaptam, hogy úgy érzem meg kell veletek osztanom tapasztalataimat.

De haladjunk csak szépen lassan....

Az elmúlt két-három hírlevél alkalmával olyan sokan jeleztetek vissza, hogy teljes képet kaptam az általános fogalmi ismeretekről.
Egyik hírlevélben a következő mondatot olvashattátok:
"A következő munkára keresünk HOSTESSeket" - szándékosan emelten ki a hostess szót. Az első három jelentkező fiú volt.
Nos, itt és most had mondjam el, hogy a Hostess az a női személy aki valamilyen promóciós munkát végez. A Host pedig ugyanez, csak természetesen fiúba.

A kedvenc visszajelzésem a következő mondatra érkezett:
"kizárólag olyan hostess jelentkezzenek a munkára, akinek van ÉRTÉKESÍTÉSI tapasztalata"
Sajnos olyan jelentkezéseket kaptam, hogy nincs értékesítési tapasztalatom, de azért jelentkezem a munkára vagy még soha nem hostesskedtem, de most szeretnék.

Nem tudom, hányan fogjátok elolvasni bejegyzésemet, de ha lehet itt és most megkérek mindenkit, ha látja, hogy nem alkalmas egy-egy munkára akkor ne jelentkezzen. Nagyon sokan, nem viccelek 2000-n vagytok az adatbázisba és amikor egy munkára kapok 200 e-mailt akkor azt nem lehet megfelelő minőségben feldolgozni. A megfelelő minőség pedig a ti rovásotokra fog menni, mert aki nem alkalmas annak szép lassan nem fogok tudni válaszolni. :( Ezt szomorúan kell mondanom, sajnos.

Én minden munkára a legalkalmasabb hostesst szeretem küldeni. De ha nem 100 embert kérnek tőlem, hanem csak 10-t akkor hiába tartok sok embert megfelelőnek, nem vihetek annyit.

Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni legyen türelmes, ha rajtunk múlna a dolog, akkor mindenki minden napra kapna munkát, de sajnos nem rajtunk áll.

De most azért térjünk békésebb, boldogabb vizekre....
Az elmúlt két hétben átestünk egy borfesztiválon és két kiállításon.
A Balatoni Borok Fesztiválját idén a Gödör mellett tartottuk meg. Aminek nagyon örülünk, hogy idén már 16 hostesst biztosítottunk ezen a rendezvényen. Most is mint tavaly, szép és okos hostesseink elsősorban a 3 pénztárban segítettek, hogy mindenki minél előbb bejuthasson a rendezvényre. Többi hostessünk pedig egyes borászok mellett segédkeztek és tájékoztatták az érdeklődőket az finomabbnál finomabb borokról. Az első nagy olyan nagy sikerrel zártunk, hogy nyilvántartásunk szerint kb. 3000 ember látogatott ki a fesztiválra. A második nap esős időjárása miatt ennél jóval kevesebben voltak, de hangulat változatlanul jó volt. Olyan emberek látogattak a ki a fesztiválra, mint Herczeg Zoltán, Pély Barna és kedvese Galambos Dorina vagy Árpa Attila.

A két alatt a hostessek és a szervezők egyaránt elfáradtak, azonban sok időnk nem volt a pihenésre, mivel a következő héten már két kiállításra kellett embereket biztosítani. Aminek nagyon örültünk illetve jót mosolyogtunk, hogy a két megrendelő cég standja pontosan egymással egymással szemben volt. Így az emberek négy nap alatt olyan jól összeismerkedtek, hogy egyik délután még shoppingolni is elmentek együtt.

Látjátok rossz hírek/dolgok mellett mindig van valami pici jó, amitől az ember jobban érzi magát vagy egyáltalán megdobogtatja a szívét!

Legközelebb újra jelentkezem!