Hó Show promóció - Nyugati tér

Sziasztok!

Egy újabb rendezvényen lehet jelen a HostessTeam Csapata!
Tegnap október 28-n 20 hostessel (10 lány, 10 fiú) megszálltuk Budapest belvárosát, a Nyugati Tértől Oktogonon,  Andrássy úton, Bajcsy-Zsilinszky úton keresztül egészen a Deák Térig! Fantasztikus volt!  Pont azt értük el amit akartunk, meghökkentő, figyelemfelkeltő lett a promóció első napja. Bár jöhetne most a kérdés mitől volt ez figyelemfelkeltő? Attól, hogy a 20 ember síruhában volt. Ha nagyon hasonlítani szeretném valamire a tegnapi munkát, akkor kicsit olyanok voltunk, mint a sáskák, megszálltuk a területet, nagyon látványos volt. :)
Ez úton is Gratulálok minden host/hostessnek, nagyon jó munkát végeztetek.

De sajnos minden munkának vannak olyan háttér információi, ami engem, mint szervezőt elszomorít. Szerencsére csak egy ilyen eset volt, ami ha viszonyítjuk a 20 főhöz, elég jó arány. Az eset a következő volt. Egy nappal a munka előtt hajnali 1 órakor kaptam egy sms-t, melyben egy hölgy lemondja a munkát, de természetesen Önmaga helyett betenné munkára 2 barátnőjét. Reggel amint felkeltem visszajeleztem a hölgynek, mivel egy nap van a munkáig így azonnal küldje el a barátnői fényképét, hogy tudjak választani, illetve a mobilszámukat. Két-három óra elteltével még mindig nem érkezett válasz, én naiv gondoltam telefonálok, mert biztos csak kiment a fejéből. Szerintettek? A mai napig nem jelentkezett és nem is érem el. De semmi gond, megoldottam máshogy a helyzetet. Természetesen ezen hölgy azonnali elbocsátásra került a HostessTeam csapatából! Státusza: Törölve az adatbázisból.

Ezért mondom mindig, nem gond ha valaki lemondja, mert van ilyen, de az nem elfogadott viselkedés, hogy felajánlja a segítséget, majd nem találom sehol! Gondolom én, de ha tévedek, akkor nyugodtan szóljatok.

Ne is fecséreljük az időt ilyen emberekre, a lényeg a 28-ai munka jól ment! Még én is beálltam kicsit segíteni...Remélem a résztvevőket nem "bántottam" meg ezzel!

Ma pedig 29-n folytatás lesz, hiszen a Nyugati Téren egy óriási jéghegy lesz felállítva, amit Katus Attila fog megmászni. A mi részünkről jobban érdeklődünk a munka iránt, melyet a hostessek fognak végezni! Az egész rendezvény során egy hatalmas nyereményjáték lesz: aki a legtöbb jeget hozza, az kap egy snowboardot. A jeget a mi embereink fogják leérni. A lányok pedig folyamatosan segédkeznek a rendezvényen!

Mindenki akinek van kedve jöjjön el! Hozzatok jeget és érezzétek jól magatokat!

Köszönöm!