Hungaroring Fest a Budai Várban

Sziasztok!

A most hétvége mi másról is szólna, mint a Forma 1-ről, de természetesen szervezési szemmel. Csütörtökön 17:00-kor tartották a Budai Várban a Hungaroring Festet. Ha egy szóval szeretnénk jellemezni a szervezést BORZALMAS. A nagy melegtől eltekíntve már megszoktuk, hogy egy-egy rendezvény késik, ez valahogy a magyar társadalomban normális. Szerintem szomorú. De sajnos az még rosszabb, hogy két program között legyen akár a Forma 1-s autóval való kocsikázás több mint 30 perc telt el. Ezeket a gondokat nem pusztán én érzékeltem...sajnos a körülöttem levő emberek is megjegyezték.
Nem tudom ki szervezte ezt a programot, de őszintén szólva szívesen találkoznék vele, hogy elbeszélgessünk a rendezvényszervezés pontosságának fontosságáról.
Azt szintén nem értem, hogy az úgy nevezett Celebek megérkezése nélkül miért nem lehet elinditani a Festet. Azt szerintem már nem is kell mondanom, hogy a késés során úgy libbentek be, mintha halálpontosan érkeztek volna. Bár erről egy kedves idezét jut eszembe:
"Nem én késtem, hanem mások jöttek túl korán!" Nos, ezt valahogy akkor sem tudom elfogadni. (természetesen ezt egy host/hostess sem mondhatja, ha elkésik a munkáról :) )

Tehát összeségében sajnálattal kell megállapítanom, nagyon rossz volt a Hungaroring Fest, így a végét sem volt türelmem kivárni.

Ezzel szemben a Forma 1-s verseny nagyon jó volt! Nagyon sajnáljuk Massát! Minél előbbi gyógyulást kívánunk neki! :(