Jéghegy mászás és fürdőzés egy napon, egy helyen

Sziasztok!

Tegnap elérkeztünk a számunkra nagy eseményhez! Egy helyen egy 9 tonnás jéghegy, egy óriási jakuzzi, egy Dj. és a HostessTeam host és hostessei. Minderre a Nyugati Téren került sor 16:00-tól. Bár már korábban is nagy érdeklődés volt a járókelők részéről, mi lesz itt, miért van itt egy jéghegy, tényleg itt lesz Katus Attila ... stb.

Maga a rendezvény nagyon izgalmas volt. Természetesen mindenkire arra volt kiíáncsi, ahogy Attila megmássza a jéghegyet, illetve ahogy együtt fürdőzik a csinos hostessekkel.
Fontos elmondani, hogy szegényeknek nagyon hideg volt a víz ,amiben be kellett ülni, úgyis mikor levették a kamionról a jakuzzit valaki véletlenül megnyomott egy gombot így a 34-36 fokos víz helyett 24 fokos vízben üldögéltek. Ettől függetlenül ez nem nagyon látszott rajtuk, nagyon csinosak és szépek voltak.
De tegyünk említést a többiekről is, két másik hostessünk feladata a meghívott média regisztrálása volt. Ami nehezítette a feladatukat, hogy sokan messziről videóztak és fényképeztek, azonban a pultnál nem regisztráltak be. :(

A fiúk pedig jeget mértek. Sokáig úgy volt, hogy a nyertes 1,1 kg-al fog nyerni egy snowboardot, azonban kb. 18:00-kor megérkezett három fiatal hölgy és elkezdtek kipakolni...csak pakolták ... pakolták és még mindig pakolták ... 4 napja gyűjtögették a jeget, és igen!!! Sikerült Nekik! Ők gyűjtötték a legtöbbet, összesen 134,4 kg-al övék lett a snowboard! Ezúton is gratulálunk nekik!

Összességében mindenki nagyon jól érezte magát, már csak egy dolgunk van! Várjuk a képeket és esetlegesen cikkek megjelenését a sajtóban!

Köszönöm!

 

Ui: cikkek linkei az eseményről:

cikk1

cikk2