Sok sok munka ... semmi pihenő idő... nincs hétvége se ... :(

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem, annyi mesélni valóm van. Az elmúlt napokban annyit dolgozunk szervezünk, hogy szinte semmi időm nincs a blogra, ezt bizonyára Ti is észrevettétek, hiszen ritkán jelentkezem.

Elsőként szeretnék említést tenni az Észak-Magyarországi munkánkról. Ehéten pénteken (május 8-n) kezdődik, és egészen május utolsó hétvégéig tart (május 31-ig). Egy bank szórólaposztási promóciója lesz. Összesen 30 fő hostessel. Mindenkinek sok sikert kívánok akik elvállalták. A részleteket természetesen mindenki mailben megkapta. :)

Most hétvégén került megrendezésre a Balatoni Borok Fesztiválja a Feneketlen Tó mellett. Összesen 20 különböző borász vett részt a fesztiválon. Hostesseink feladata a jegyek értékesítése valamint információk adása volt. A két napos fesztiválon annyi ember fordult meg, hogy semmi időnk nem volt, hogy körbe nézzünk. A referencia képek között hamarosan megtekinthető azért néhány kép.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos...minél többen regisztráljatok újra a régi jelentkezések közül, mivel a belső rendszerünk megújjult, így az aktuális munkákról, elsősorban ezentúl mailben fogtok értesülni. (kivéve persze ha nincs olyan sok idő a munkáig. )

 

Mára ennyit akartam!