hteam blogja

Észrevételek!

Sziasztok!

Tudom már régóta nem írtam blog bejegyzést, őszíntén szánom - bánom, de most újra itt vagyok és megosztom veletek gondolataimat.
Szomorúan mondom, de a legtöbb ember, aki szeretne hostesskedni vagy egyáltalán dolgozni olyan alapfogalmakkal nincs tisztába mint maga a hostess szó.

Az elmúlt néhány hónapban nem kifejezetten erre a felmérésemre koncentrálta, de annyi visszacsatolást kaptam, hogy úgy érzem meg kell veletek osztanom tapasztalataimat.

De haladjunk csak szépen lassan....

Az elmúlt két-három hírlevél alkalmával olyan sokan jeleztetek vissza, hogy teljes képet kaptam az általános fogalmi ismeretekről.
Egyik hírlevélben a következő mondatot olvashattátok:
"A következő munkára keresünk HOSTESSeket" - szándékosan emelten ki a hostess szót. Az első három jelentkező fiú volt.
Nos, itt és most had mondjam el, hogy a Hostess az a női személy aki valamilyen promóciós munkát végez. A Host pedig ugyanez, csak természetesen fiúba.

A kedvenc visszajelzésem a következő mondatra érkezett:
"kizárólag olyan hostess jelentkezzenek a munkára, akinek van ÉRTÉKESÍTÉSI tapasztalata"
Sajnos olyan jelentkezéseket kaptam, hogy nincs értékesítési tapasztalatom, de azért jelentkezem a munkára vagy még soha nem hostesskedtem, de most szeretnék.

Nem tudom, hányan fogjátok elolvasni bejegyzésemet, de ha lehet itt és most megkérek mindenkit, ha látja, hogy nem alkalmas egy-egy munkára akkor ne jelentkezzen. Nagyon sokan, nem viccelek 2000-n vagytok az adatbázisba és amikor egy munkára kapok 200 e-mailt akkor azt nem lehet megfelelő minőségben feldolgozni. A megfelelő minőség pedig a ti rovásotokra fog menni, mert aki nem alkalmas annak szép lassan nem fogok tudni válaszolni. :( Ezt szomorúan kell mondanom, sajnos.

Én minden munkára a legalkalmasabb hostesst szeretem küldeni. De ha nem 100 embert kérnek tőlem, hanem csak 10-t akkor hiába tartok sok embert megfelelőnek, nem vihetek annyit.

Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni legyen türelmes, ha rajtunk múlna a dolog, akkor mindenki minden napra kapna munkát, de sajnos nem rajtunk áll.

De most azért térjünk békésebb, boldogabb vizekre....
Az elmúlt két hétben átestünk egy borfesztiválon és két kiállításon.
A Balatoni Borok Fesztiválját idén a Gödör mellett tartottuk meg. Aminek nagyon örülünk, hogy idén már 16 hostesst biztosítottunk ezen a rendezvényen. Most is mint tavaly, szép és okos hostesseink elsősorban a 3 pénztárban segítettek, hogy mindenki minél előbb bejuthasson a rendezvényre. Többi hostessünk pedig egyes borászok mellett segédkeztek és tájékoztatták az érdeklődőket az finomabbnál finomabb borokról. Az első nagy olyan nagy sikerrel zártunk, hogy nyilvántartásunk szerint kb. 3000 ember látogatott ki a fesztiválra. A második nap esős időjárása miatt ennél jóval kevesebben voltak, de hangulat változatlanul jó volt. Olyan emberek látogattak a ki a fesztiválra, mint Herczeg Zoltán, Pély Barna és kedvese Galambos Dorina vagy Árpa Attila.

A két alatt a hostessek és a szervezők egyaránt elfáradtak, azonban sok időnk nem volt a pihenésre, mivel a következő héten már két kiállításra kellett embereket biztosítani. Aminek nagyon örültünk illetve jót mosolyogtunk, hogy a két megrendelő cég standja pontosan egymással egymással szemben volt. Így az emberek négy nap alatt olyan jól összeismerkedtek, hogy egyik délután még shoppingolni is elmentek együtt.

Látjátok rossz hírek/dolgok mellett mindig van valami pici jó, amitől az ember jobban érzi magát vagy egyáltalán megdobogtatja a szívét!

Legközelebb újra jelentkezem!

Jéghegy mászás és fürdőzés egy napon, egy helyen

Sziasztok!

Tegnap elérkeztünk a számunkra nagy eseményhez! Egy helyen egy 9 tonnás jéghegy, egy óriási jakuzzi, egy Dj. és a HostessTeam host és hostessei. Minderre a Nyugati Téren került sor 16:00-tól. Bár már korábban is nagy érdeklődés volt a járókelők részéről, mi lesz itt, miért van itt egy jéghegy, tényleg itt lesz Katus Attila ... stb.

Maga a rendezvény nagyon izgalmas volt. Természetesen mindenkire arra volt kiíáncsi, ahogy Attila megmássza a jéghegyet, illetve ahogy együtt fürdőzik a csinos hostessekkel.
Fontos elmondani, hogy szegényeknek nagyon hideg volt a víz ,amiben be kellett ülni, úgyis mikor levették a kamionról a jakuzzit valaki véletlenül megnyomott egy gombot így a 34-36 fokos víz helyett 24 fokos vízben üldögéltek. Ettől függetlenül ez nem nagyon látszott rajtuk, nagyon csinosak és szépek voltak.
De tegyünk említést a többiekről is, két másik hostessünk feladata a meghívott média regisztrálása volt. Ami nehezítette a feladatukat, hogy sokan messziről videóztak és fényképeztek, azonban a pultnál nem regisztráltak be. :(

A fiúk pedig jeget mértek. Sokáig úgy volt, hogy a nyertes 1,1 kg-al fog nyerni egy snowboardot, azonban kb. 18:00-kor megérkezett három fiatal hölgy és elkezdtek kipakolni...csak pakolták ... pakolták és még mindig pakolták ... 4 napja gyűjtögették a jeget, és igen!!! Sikerült Nekik! Ők gyűjtötték a legtöbbet, összesen 134,4 kg-al övék lett a snowboard! Ezúton is gratulálunk nekik!

Összességében mindenki nagyon jól érezte magát, már csak egy dolgunk van! Várjuk a képeket és esetlegesen cikkek megjelenését a sajtóban!

Köszönöm!

 

Ui: cikkek linkei az eseményről:

cikk1

cikk2

Hó Show promóció - Nyugati tér

Sziasztok!

Egy újabb rendezvényen lehet jelen a HostessTeam Csapata!
Tegnap október 28-n 20 hostessel (10 lány, 10 fiú) megszálltuk Budapest belvárosát, a Nyugati Tértől Oktogonon,  Andrássy úton, Bajcsy-Zsilinszky úton keresztül egészen a Deák Térig! Fantasztikus volt!  Pont azt értük el amit akartunk, meghökkentő, figyelemfelkeltő lett a promóció első napja. Bár jöhetne most a kérdés mitől volt ez figyelemfelkeltő? Attól, hogy a 20 ember síruhában volt. Ha nagyon hasonlítani szeretném valamire a tegnapi munkát, akkor kicsit olyanok voltunk, mint a sáskák, megszálltuk a területet, nagyon látványos volt. :)
Ez úton is Gratulálok minden host/hostessnek, nagyon jó munkát végeztetek.

De sajnos minden munkának vannak olyan háttér információi, ami engem, mint szervezőt elszomorít. Szerencsére csak egy ilyen eset volt, ami ha viszonyítjuk a 20 főhöz, elég jó arány. Az eset a következő volt. Egy nappal a munka előtt hajnali 1 órakor kaptam egy sms-t, melyben egy hölgy lemondja a munkát, de természetesen Önmaga helyett betenné munkára 2 barátnőjét. Reggel amint felkeltem visszajeleztem a hölgynek, mivel egy nap van a munkáig így azonnal küldje el a barátnői fényképét, hogy tudjak választani, illetve a mobilszámukat. Két-három óra elteltével még mindig nem érkezett válasz, én naiv gondoltam telefonálok, mert biztos csak kiment a fejéből. Szerintettek? A mai napig nem jelentkezett és nem is érem el. De semmi gond, megoldottam máshogy a helyzetet. Természetesen ezen hölgy azonnali elbocsátásra került a HostessTeam csapatából! Státusza: Törölve az adatbázisból.

Ezért mondom mindig, nem gond ha valaki lemondja, mert van ilyen, de az nem elfogadott viselkedés, hogy felajánlja a segítséget, majd nem találom sehol! Gondolom én, de ha tévedek, akkor nyugodtan szóljatok.

Ne is fecséreljük az időt ilyen emberekre, a lényeg a 28-ai munka jól ment! Még én is beálltam kicsit segíteni...Remélem a résztvevőket nem "bántottam" meg ezzel!

Ma pedig 29-n folytatás lesz, hiszen a Nyugati Téren egy óriási jéghegy lesz felállítva, amit Katus Attila fog megmászni. A mi részünkről jobban érdeklődünk a munka iránt, melyet a hostessek fognak végezni! Az egész rendezvény során egy hatalmas nyereményjáték lesz: aki a legtöbb jeget hozza, az kap egy snowboardot. A jeget a mi embereink fogják leérni. A lányok pedig folyamatosan segédkeznek a rendezvényen!

Mindenki akinek van kedve jöjjön el! Hozzatok jeget és érezzétek jól magatokat!

Köszönöm!

Hungaroring Fest a Budai Várban

Sziasztok!

A most hétvége mi másról is szólna, mint a Forma 1-ről, de természetesen szervezési szemmel. Csütörtökön 17:00-kor tartották a Budai Várban a Hungaroring Festet. Ha egy szóval szeretnénk jellemezni a szervezést BORZALMAS. A nagy melegtől eltekíntve már megszoktuk, hogy egy-egy rendezvény késik, ez valahogy a magyar társadalomban normális. Szerintem szomorú. De sajnos az még rosszabb, hogy két program között legyen akár a Forma 1-s autóval való kocsikázás több mint 30 perc telt el. Ezeket a gondokat nem pusztán én érzékeltem...sajnos a körülöttem levő emberek is megjegyezték.
Nem tudom ki szervezte ezt a programot, de őszintén szólva szívesen találkoznék vele, hogy elbeszélgessünk a rendezvényszervezés pontosságának fontosságáról.
Azt szintén nem értem, hogy az úgy nevezett Celebek megérkezése nélkül miért nem lehet elinditani a Festet. Azt szerintem már nem is kell mondanom, hogy a késés során úgy libbentek be, mintha halálpontosan érkeztek volna. Bár erről egy kedves idezét jut eszembe:
"Nem én késtem, hanem mások jöttek túl korán!" Nos, ezt valahogy akkor sem tudom elfogadni. (természetesen ezt egy host/hostess sem mondhatja, ha elkésik a munkáról :) )

Tehát összeségében sajnálattal kell megállapítanom, nagyon rossz volt a Hungaroring Fest, így a végét sem volt türelmem kivárni.

Ezzel szemben a Forma 1-s verseny nagyon jó volt! Nagyon sajnáljuk Massát! Minél előbbi gyógyulást kívánunk neki! :( 

Facebook!

Sziasztok!

Csatlakozzatok a facebookos HTeam-hez!

http://www.facebook.com/pages/Budapest-Hungary/HostessTeam/64081874074

Köszi!

Hteam

Cib Bank és Urban Dance Workshop

Sziasztok!

Két eseményről szeretnék most beszámolni Nektek!

Az elsőként a CIB Bankos promocióról! Tegnap május 31-n az egy hónapos munka véget ért! Ezúton is köszönöm minden host/hostessnek a munkáját, nagyon ügyesek voltatok! :) Azok akikkel pedig gondok voltak, már ismerik a szankciót, hiszen azonnal foganosítottuk is. De a lényeg, mindenki jól végezte a munkáját, mind a host/hostessek, mind a supervisorok. Gratula mégegyszer.
Bízunk benne, hogy sok hasonló munkánk lesz, és mindekit minél hamarabb tudunk hívni, hogy újra dolgozni kell! Addig is mindenkinek jó pihenés kívánok! :)

A másik esemény: május 23-n volt az általunk támogatott tánc csapat, az Urban Dance workshopja, melyre nem csak hostesseket vittünk dolgozni, hanem mint támogatók is jelen lehettünk. A képeket, és a videókat hamarosan megtekinthetitek a Referencia menűpontunk alatt.
De azért még mesélnék erről a workshopról bővebben egy kicsit. A workshopra a tánctanfolyamra járok mentek el, a lényeges, és számomra "fontos", "izgalmas" dolgok csak ez után jött...18:00kor kezdödőtt el a verseny. Minden egyes workshop vagy battle után a tánciskola tulajdonosai/szervezői rendeznek egy street versenyt. Ez a verseny úgy néz ki, mit a filmeken. Általában 1-1 ellen van a verseny, 1 perces tánc időkkel, és mindenki 2szer táncolhat egy percet. Ezen két perc alatt kell a zsürit meggyőzni-e, hogy ő a jobb.  A zsűri pedig nyilvános "szavazással" dönt arról, hogy ki jut tovább. 
Akik szeretik a Hip-Hop-t , az R&B-t és a hasonló zenéket, táncstilust ajánlom figyelmébe a www.urbandance.hu weblapot, illetve a csapat videóit a youtube-n is megnézhetitek. Egy igazi élményben volt részünk! A következő ilyen megjelenésük a tánctábor záróestjén lesz, ahová mindenkit szeretettel várunk. Ezzel kapcsolatosan minden infót megtaláltok a csapat weblapján.
Jó időtöltést kívánok!

Észak-Magyarországi CIB Bank promóció

Sziasztok!

Már két hete tartó CIB Bank promócióról szeretnék beszámolni minden kedves olvasónak! :)

11 különböző helyszínen vagyunk jelen, köztük Mosonmagyaróvár, Győr, Esztergom, Komárom, Ózd, Sátoraljaújhely stb. Ezen munkán több, mint 30 hostessel dolgozunk együtt. Ezen munkáról is hamarosan megtekinthettek képeket a referencia menű alatt. Host/hostesseink feladata a CIB Bank legújabb akciójára felhívni a figyelmet, és az érdeklődőknek való segítségnyújtás, hogy merre található a legközelebbi bank.
Ezen munkánk egész hónapban tart a különböző Észak-Magyarországi városokban, de reményeink szerint ezen munka folytatására kisebb kampányok is lesznek még június folyamán.

Ezen és más felkérésekből tanulva szeretnénk még nagyobbá bővíteni csapatunkat, ezért folyamatosan várjuk host/hostessek jelentkezését, minden vidéki városból illetve a főváros különböző kerületiből.
Ezen felhívást szeretnénk kibővíteni, hogy az ország egész területéről várjuk Supervisorok jelentkezését is!

Még jelentkezem!

Sok sok munka ... semmi pihenő idő... nincs hétvége se ... :(

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem, annyi mesélni valóm van. Az elmúlt napokban annyit dolgozunk szervezünk, hogy szinte semmi időm nincs a blogra, ezt bizonyára Ti is észrevettétek, hiszen ritkán jelentkezem.

Elsőként szeretnék említést tenni az Észak-Magyarországi munkánkról. Ehéten pénteken (május 8-n) kezdődik, és egészen május utolsó hétvégéig tart (május 31-ig). Egy bank szórólaposztási promóciója lesz. Összesen 30 fő hostessel. Mindenkinek sok sikert kívánok akik elvállalták. A részleteket természetesen mindenki mailben megkapta. :)

Most hétvégén került megrendezésre a Balatoni Borok Fesztiválja a Feneketlen Tó mellett. Összesen 20 különböző borász vett részt a fesztiválon. Hostesseink feladata a jegyek értékesítése valamint információk adása volt. A két napos fesztiválon annyi ember fordult meg, hogy semmi időnk nem volt, hogy körbe nézzünk. A referencia képek között hamarosan megtekinthető azért néhány kép.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos...minél többen regisztráljatok újra a régi jelentkezések közül, mivel a belső rendszerünk megújjult, így az aktuális munkákról, elsősorban ezentúl mailben fogtok értesülni. (kivéve persze ha nincs olyan sok idő a munkáig. )

 

Mára ennyit akartam!

 

Események!!!

Sziasztok!

 

Elsőként is szeretném elmondani, hogy mindenki folyamatosan olvassa a blogot, és olyan gyakran nézzetek vissza az oldalra, mint ahogy az iwiwre jártok. Ennek az oka, hogy az oldal folyamatosan bővül, itt értesülhettek a legutóbbi munkáink hangulatáról, illetve az aktualitásokról.

Sokan kérdezitek, mikor, milyen gyakran vannak munkáink és milyen konkrét munkák?! Szeretném itt is megemlíteni, hogy ez sajnos nem rajtunk múlik, hiszen ha így lenne, akkor minden nap, a nap minden órájában hívnánk Titeket munkára! :) De nem rajtunk múlik... :(

Vidéki host/hostessinknek szól a következő néhány gondolatom! Az utóbbi időben egyre többször tendereztetnek minket vidéki munkára! A legkülönbözőbb városokba, így arra kérek mindenkit, hogy szólj a host/hostesskedni vágyó barát - barátnőjének! Ezzel a Ti kérésetek is teljesülni fog, miszerint egy-egy munkára (mikor párban kell dolgozni) az ismerőssel együtt osszunk be! Tessék jelentkezni, mert enélkül, nem tudunk munkára hívni Titeket!

Ha mostanában nézegettétek Cégünk referenciát, láthatjátok, hogy ott is bővülés van. Az utóbbi hetekben részt vettünk a Contsrumán, ahol hostessünk feladata egy "új" tüzelő anyag promótálása volt. Valamint a Marketing nagy konferenciáján a Nagy Kreatív Tatamin, ahol elsősorban a Rendezvényszervező.com weboldalt népszerűsítették hostesseink.

Most elakadtak a gondolataim, de amint visszajönnek én is visszatérek!

 

Cikkem

Sziasztok!

A mai témám egy kicsit eltér a HostessTeam munkájától és a hostess szakmától... Ez idézőjelesen "Rólam" szól :) . A munka mellett, nagyon szeretek írni...de mivel képesítésem nincs róla (nincs papírom), ezért igazából véleményt szeretek írni, már megírt cikkekről.

Az egyik kedvenc női magazinomban írtam már kétszer hozzászólást, és a legnagyobb örömömre mindkétszer meg is jelent. Az elsőről azért nem szólnék bővebben, mert egy személyes jellegű illetve egy olyan témát érint, ami napjaink modell és hostess szakmáját teljesen leárnyékolja, gondolom mindannyian ismeritek betegséget nem kell nevén neveznem...(bár remélem, csak névről, és sem Ti, sem ismerőseitek nem élték át)

Nos...A múlt havi számban, egy szomorú cikket olvastam kiskutyákról...Erre a cikkre reagálva írtam meg a véleményemet, ami az ehavi számban megjelent.

 

 

Annyira boldog voltam, mikor az asztalom láttam, hogy megérkezett az ehavi szám, becsomagolva...Gyorsan letéptem a csomagolását....közben pedig érzetem, hogy igen...megjelent a hozzászólásom...Mikor sikerült kinyitnom a magazin, és ellapoztam a posta oldalra, (ahol mindig a hozzászólások vannak) azonnal észrevettem a saját írásomat!

Ha valakit érdekel, olvassátok el! :)