Regisztráció hostess munkákra

A HostessTeam olyam munkatársakat keres, akik hosszútávra terveznek és megbízhatóak. Annak érdekében, hogy hatékony munkát végezhessünk álladó csapat létrehozására törekszünk. Olyan hostok és hostessek képzeljük el a jövőnket, akik felelősség teljesen végzik a rájuk váró feladatoknak és munkákat és könnyen teremtenek kapcsolatot másokkal.  A HostessTeam törekszik arra, hogy kölcsönös elégedettséggel végezzük a munkát. Így versenyképes fizetési feltételeket kínálunk, számítunk és építünk hostok és hostesseink egyéniségére. Segítjük munkavégzésüket, támogatjuk fejlődésüket, lehetőségeinkhez képest igazodunk egyéni igényeikhez.  

Gyere és jelentkezz hozzánk!

Jelentkezés folyamata: sikeres regisztrációt követően egy castingon veszel részt, ahol személyesen is megismerkedünk Veled. Ezt követően válhatsz ténylegesen a HostessTeam tagjává.

Alapvető kritériumok:

  • betöltött 18. életév
  • érettségi bizonyítvány
  • valamely idegen nyelv ismerete
  • négy darab fénykép, ahol látszol. (megfelelően forgatott képek feltöltése feltétele a sikeres regisztrációnak)*
  • hiánytalanul, pontosan kitöltött jelentkezési lap

*(a feltöltött képek a hostessek tulajdona, HostessTeam Service Kft. harmadik fél részére engedély nélkül ki nem adhatja)


 

Gyakori kérdések

Kell-e regisztrációs díjat fizetni?
Nem kell regisztrációs díjat fizetni, se most se visszamenőleg.

Mikor van a kifizetés?
Számunkra fontos, hogy hostok és hostessek legrövidebb időn belül megkapják járandóságukat. Így kifizetéseket az aktuális munka után kapott járandóságunkból kerül rendezésre általában, de fenntartjuk a jogot és garantáljuk a 30 napos kifizetést.

A fizetést készpénzben vagy utalva rendezzük?
Hatályos rendelkezések miatt áturalással történik a kifizetés, nyugta ellenében kézpénzes kifizetésnek sincsen akadálya.

Van e munkaruhánk?
HostessTeam-es pólóink vannak, amúgy kötelező munkaruha nincs. Hölgyeknek, uraknak elegáns ruhát cégünk biztosít.

Kell-e AM kiskönyv vagy a nélkül is lehet nálunk dolgozni?
Alkalmi munkavállaló kiskönyvet előnyben részesítjük, de adott esetben megbízási szerződésekkel is dolgozunk. (megfelelő FÁOR számmal). Az AM kiskönyv megszűnik 2010. áprilisától, APEH bejelentési kötelezettség lesz. Kérjük, aki dolgozni szeretne és van iskolalátogatási igazolása, küldje el nekünk e-mailben.

Utazást, parkolási díjat térítünk e?
Azokon a munkákon, ahol késői esti munkavégzés van, ott a HostessTeam saját gépjárműivel vagy taxi csekkel biztosítja a hazajutást a hostok és hostessek számára. Parkolási díjakat nem áll módunkban megtéríteni.