Szolgáltatások

 

 

Installációk

Vadonatúj installáció készletünknek köszönhetően egy teljesen új típusú kölcsönzést ajánlunk az érdeklődők számára, ami egy fix áras szolgáltatást takar! Készletünkben megtalálhatóak a kiállítási eszközök es displayek teljes tárháza. Ezen eszközöknél természetesen vállaljuk a grafikai tervezést, a nyomdai kivitelezést és az eszközök helyszínre szállítását, felállítását. A lehetőségekről keresse fel munkatársainkat. 

 

Logisztika

Cégünk töretlen fejlődésének következtében szolgáltatásaink minőségi és technikai feltételei új lehetőségeket rejtenek partnereink számára! Szállítási feladatokat saját haszongépjárművekkel látjuk el, ezzel lehetőséget biztosítva, hogy energiát és pénzt spóroljunk meg a már meglévő és jövőbeni partnereink számára!
Részletes árajánlatunkat kérje kollégáinktól!

 

Hostess szolgálat

Adatbázisunk által, országos szinten, minden rendezvényen a megfelelő számú hostesst biztosítjuk a megrendelő számára, az adott esemény és az ügyfél igényeihez igazodva. Hostesseink gyakorlata, megjelenése és nyelvismerete példa értékű. Vállaljuk a formaruhák, hostess ruhák tervezését és kivitelezését is: hostesseink a megrendelő kívánsága szerinti öltözékben bonyolítják le a promóciókat, rendezvényeket. Szolidtól a testfestésig.

Fogyasztói promóció

A különböző akciók, nyereményjátékok a leghatásosabb eladásösztönző eszközök közé tartoznak, melyeket a fogyasztók legnagyobb részről pozitív visszajelzés és hosszú távú vásárlói elégedettség fogad. Vállaljuk ezek lebonyolítását a tervezéstől egészen a kivitelezésig, minden egyéb kapcsolódó szolgáltatásával együtt. Célunk, hogy elérjük a megrendelő és a vásárlók elégedettségét.

Event marketing

A fogyasztó egy egyedülálló, kellemes élményen keresztül találkozik a termékkel. Az esemény marketing célja a termékeladások ösztönzése, a reklámkerülő csoportok megtalálása. Vállaljuk a teljes event megszervezését, kreatív koncepció kialakítását, a megfelelő hostessek, eszközök és szolgáltatások segítségével.

Field promóció

A helyi értékesítés ösztönzés fontos eszköze egy-egy termék népszerűsítésének, melynek fő céljai az eladásnövelés, piaci pozíció erősítése. A termékbemutatók, kóstoltatások segítenek a vásárlókat a termékekhez kötni, ezáltal az eladásokat növelni. Országos hostess hálózatunknak köszönhetően az ország bármely területén igénybe lehet venni ezt a szolgáltatást, melyhez az eladások hatékonyságának növelése érdekében hostesseink és hostjaink felkészítő tréninget kapnak a promóciók előtt, hogy eredményesen tudják felkelteni az érdeklődést egy szakszerűen tudják bemutatni a termékeket, hogy így segítsék elő a vásárlások volumenének növekedését.

Horeca

Az éjszakai promóciók hatékonyságának titka, hogy a fogyasztókkal speciális helyzetben, szórakozás közben tudunk kommunikálni, új terméket kipróbálására bírni, illetve Őket vásárlásra ösztönözni Legmegfelelőbb helyszínei a különböző éjszakai szórakozó helyek, éttermek és különböző rendezvények. Előnyei, hogy nagyon célzottan képes elérni a kívánt célcsoportokat és a termékek olyan speciális helyzetben találkoznak a fogyasztókkal, hogy az emlékezetessé tétel garantált. Figyelemfelkeltés fontos eszközei a dekoratív és feltűnő POS anyagok és hostessek/hostok jelenléte.

Vállajuk az engedélyek beszerzését, termékek megtervezését, legyártását, raktározását, helyszínre szállítását és a promóciós munka végrehajtását.

Polcszerviz, merchandising

Polctükör paraméterei szerinti kihelyezés fontos minden szereplőnek, álljon akár a gyártói és forgalmazói oldalon. A negatívan beállított polcfeltöltés negatívan befolyásolja az eladásokat, ezért jött létre a marchesinding, magyarul polcszerviz, aminek keretében kollegáink folyamatosan ellenőrzik és felügyelik a megfelelő töltöttséget a polctükör segítségével, az ország egész területén.

Sampling

Új termék, csomagolás bevezetése, széles körben való ismertté tétele, célja a fogyasztókhoz való eljuttatás. Az árucikk kockázatok nélküli kipróbálására megkeressük a megfelelő helyszíneket, beszerezzük a szükséges engedélyeket, gondoskodunk arról, hogy áru a megfelelő helyre,- időben és - állapotba jusson el a célpontba.

Supervisor

Cégünk minden esetben supervisort alkalmaz, egy olyan képviselőt, aki a hostessek munkáját segíti és ellenőrzi, ezzel biztosítva a munka hatékonyságát.

Grafika

„Külső alapján engednek, belső alapján ítélnek” tartja az olasz közmondás. A grafika, a termék külseje, egy cég logója, megjelenése az, amivel a potenciális vásárló először találkozik. Segítünk megálmodni és elkészíteni az Ön elképzeléseit.

Nyomdai munka

Alvállalkozói partnereink segítségével képesek vagyunk a névjegykártyától az épülethálóig nyomdai termékeket készíteni, offset és digitális módon is, grafikai tervezéssel, egyedi igény és mennyiség kialakításával.

Reklámajándékok

Maradandó emlékek az ügyfeleknél, vásárlóknál, ami még a hozzátartozók érdeklődését is felkelthetik. Vállaljuk az egyedi reklámajándékok és promóciós termékek megtervezését, legyártását, elraktározását és persze szétosztását a megfelelő eseményeken, rendezvényeken.